Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2009

ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ...

Ο στόχος είναι να διαλύσουν τον μόνο συνεκτικό δεσμό που μας έχει απομείνει, την ελληνικότητά μας. Αν πάρουν ελληνική ιθαγένεια οι αλλοδαποί ανοίγουμε την κερκόπορτα. Θα ακολουθήσουν ορδές νέων μεταναστών και σε 2-3 δεκαετίες οι αλλοδαποί με ελληνική ταυτότητα θα αποτελούν τουλάχιστον το 30% του πληθυσμού της χώρας.

Συνέπεια θα είναι να προκληθεί άνευ προηγουμένου χάος, καθώς για οτιδήποτε που μας χαρακτηρίζει σαν έθνος η νέα μειονότητα θα εγείρει αντιρρήσεις, προφασιζόμενη ότι προσβάλλεται. Ξεχάστε σημαία, εθνικό ύμνο, εθνικούς ήρωες και ιστορία. Σε λίγα χρόνια ο αθεόφοβοι θα μας πουν ότι εθνική ηρωίδα είναι η Κούνεβα (προς αποφυγή παρεξηγήσεων: άξιος ο αγώνας της για τα συνδικαλιστικά θέματα και άνανδρη η επίθεση εναντίον της, αλλά όχι και να της χαρίζει το κράτος ένα σπίτι...το έκαναν αυτό ποτέ για αστυνομικό που έπεσε στο καθήκον;).

Ο πολυεθνικός αχταρμάς που ονειρεύονται μπορεί να οδηγήσει μόνο σε ένα από τα δύο κακά:
1) να καταντήσουμε αμερικανάκια
2) να ξεσπάσουν τρομακτικές συγκρούσεις μεταξύ Ελλήνων και αλλοδαπών (και δεν αναφέρομαι σε ''εξεγερσιακά'' παραμυθάκια τύπου Δεκέμβρη 2008, αλλά σε νέο Κόσοβο).

Εξαρτάται από τον βαθμό επαγρύπνισης και τις δυνάμεις που διαθέτει πλέον αυτό το έθνος.

Οι κύριοι που μας κυβερνούν και όσοι κινούν τα νήματα πίσω από αυτούς (μεγαλοτραπεζίτες και λοιποί καπιταλιστές) θέλουν ανθρωπομάζες και όχι έθνη. Έτσι θα μπορούν ευκολότερα να κάνουν ότι θέλουν. Θα τους αφήσουμε?

Στηρίξτε κάθε πρωτοβουλία ενάντια στην καταστροφή της πατρίδας. Ενημερωθείτε, συζητήστε, στηρίξτε τις προσπάθειες για δημοψήφισμα, κατεβείτε σε πορείες, κάντε ότι περνάει από το χέρι σας πριν να είναι πολύ αργά.

Γιάννης

1 σχόλιο:

 1. Με επιμονή στο συμφιλιωτικό ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ (που πρότεινε ο Ρήγας -άρθρο 37 στο Σύνταγμα- EΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ στις 3 πρώτες εκλογές και ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ στα 3 πρώτα ελληνικά Συντάγματα, την Ελβετία και από ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ), μπορούμε να βελτιώσουμε την κοινωνία, με κυβερνήσεις αλληλεγγύης, χωρίς λαμόγια, μίζες και διχόνοια.
  Μπορεί να αρχίσει πριν νομοθετηθεί, από πρωτοβουλίες ανά δήμο, βάζοντας ανεπίσημη κάλπη πριν τις εκλογές για να ψηφίζουν όσοι θέλουν, όσους από τους υποψήφιους θέλουν να αποτελούν το ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ώσπου να καταλάβουν όλοι πόσο καλύτερα είναι!
  Το εφάρμοσαν στη Μελίβοια Αγιάς το 2002:
  μαζεύτηκαν και έβαλαν σε ένα ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ τα ονόματα όσων ήθελαν να γίνουν δημοτικοί σύμβουλοι. Ύστερα ψήφισε ο καθένας όσους είχε δικαίωμα, σύμφωνα με τους κανόνες των επίσημων εκλογών.
  Και όσους βγήκαν πρώτοι σε ψήφους, ανεξάρτητα από ένταξη σε κόμμα ή όχι, τους έβαλαν στο μοναδικό ψηφοδέλτιο των επίσημων εκλογών, και αποτέλεσαν το δημοτικό συμβούλιο που ήθελε το χωριό και όχι οι γραφειοκράτες!

  http://enieopsifodeltio.wordpress.com
  http://apps.facebook.com/causes/61685

  http://antipariafwni.blogspot.com/2009/01/niki.html

  http://www.kpad.gr/text/thesis/enieo1.htm

  http://edrana.blogspot.com/2007/06/blog-post_05.html
  http://troktiko.blogspot.com/2009/05/blog-post_5788.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή