Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009

ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ...

Ο στόχος είναι να διαλύσουν τον μόνο συνεκτικό δεσμό που μας έχει απομείνει, την ελληνικότητά μας. Αν πάρουν ελληνική ιθαγένεια οι αλλοδαποί ανοίγουμε την κερκόπορτα. Θα ακολουθήσουν ορδές νέων μεταναστών και σε 2-3 δεκαετίες οι αλλοδαποί με ελληνική ταυτότητα θα αποτελούν τουλάχιστον το 30% του πληθυσμού της χώρας.

Συνέπεια θα είναι να προκληθεί άνευ προηγουμένου χάος, καθώς για οτιδήποτε που μας χαρακτηρίζει σαν έθνος η νέα μειονότητα θα εγείρει αντιρρήσεις, προφασιζόμενη ότι προσβάλλεται. Ξεχάστε σημαία, εθνικό ύμνο, εθνικούς ήρωες και ιστορία. Σε λίγα χρόνια ο αθεόφοβοι θα μας πουν ότι εθνική ηρωίδα είναι η Κούνεβα (προς αποφυγή παρεξηγήσεων: άξιος ο αγώνας της για τα συνδικαλιστικά θέματα και άνανδρη η επίθεση εναντίον της, αλλά όχι και να της χαρίζει το κράτος ένα σπίτι...το έκαναν αυτό ποτέ για αστυνομικό που έπεσε στο καθήκον;).

Ο πολυεθνικός αχταρμάς που ονειρεύονται μπορεί να οδηγήσει μόνο σε ένα από τα δύο κακά:
1) να καταντήσουμε αμερικανάκια
2) να ξεσπάσουν τρομακτικές συγκρούσεις μεταξύ Ελλήνων και αλλοδαπών (και δεν αναφέρομαι σε ''εξεγερσιακά'' παραμυθάκια τύπου Δεκέμβρη 2008, αλλά σε νέο Κόσοβο).

Εξαρτάται από τον βαθμό επαγρύπνισης και τις δυνάμεις που διαθέτει πλέον αυτό το έθνος.

Οι κύριοι που μας κυβερνούν και όσοι κινούν τα νήματα πίσω από αυτούς (μεγαλοτραπεζίτες και λοιποί καπιταλιστές) θέλουν ανθρωπομάζες και όχι έθνη. Έτσι θα μπορούν ευκολότερα να κάνουν ότι θέλουν. Θα τους αφήσουμε?

Στηρίξτε κάθε πρωτοβουλία ενάντια στην καταστροφή της πατρίδας. Ενημερωθείτε, συζητήστε, στηρίξτε τις προσπάθειες για δημοψήφισμα, κατεβείτε σε πορείες, κάντε ότι περνάει από το χέρι σας πριν να είναι πολύ αργά.

Γιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου