Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2010

ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΤΙΜΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ

Η μόνη δύναμη που μπορεί να ανασύρει την κοινωνία μας από το τέλμα είναι η αγάπη του κάθε μέλους της προς αυτά που αντιπροσωπεύει το όλον. Ο πατριωτισμός μας.

Αποδείχτηκε πλέον ότι ούτε οι υποκριτικά χαμογελαστοί-ψευδοπροοδευτικοί-ανθέλληνες της ευρύτερης σοσιαλαριστεράς, ούτε οι εθνοκάπηλοι των καθηλωτικών εξάρσεων και των ακόμα πιο καθηλωτικών ακροβατικών (τις κωλοτούμπες εννοώ...), ούτε οι καθωσπρέπει κεντρο/φιλελευθερο/ελαφρως δεξιοί μπορούν να συλλάβουν πόσο μάλλον να πραγματώσουν έναν τέτοιο πατριωτισμό.

Χρειαζόμαστε έναν πατριωτισμό
α) ειλικρινή: να πηγάζει μέσα από την ψυχή του Έλληνα και να τον καθοδηγεί τίμια και απαρασάλευτα προς το καλό της πατρίδας. Πήξαμε στους Καρατζαφέρηδες και λοιπούς κολαούζους...
β) ενωτικό: να αναζητά εκείνα που μας ενώνουν ως Έθνος και ως κοινωνία και τέτοια είναι μόνο η κληρονομιά του ελληνικού πολιτισμού μέσα στους αιώνες, και κυρίως η ηθική δάσταση αυτού του πολιτισμού, που ερωτεύτηκε παράφορα το ωραίο, το δίκαιο, το τίμιο, το αληθινό.
γ) επαναστατικό: να απαγκιστρωθεί από παρωχημένους ιδεοληπτικούς και θρησκόληπτους εναγκαλισμούς που μόνο θανατερή σήψη τον ποτίζουν.

Όταν λέμε πάνω απ΄ όλα η πατρίδα, να εννοούμε όντως την πατρίδα και όχι τα συμφέροντα του ράσσου, του κεφαλαίου, την αντικομμουνιστική φούρια μας ή οτιδήποτε άλλο. Αν πρέπει να συγκρουστούμε με χρυσολάγνα οργανωμένα ιερατεία, να το κάνουμε. Αν πρέπει να τα βάλουμε με την μερίδα εκείνη του κεφαλαίου που παρασιτικά λαθροβιεί εις βάρος της κοινωνίας, να το πράξουμε χωρίς να φοβηθούμε την ταμπέλα του κομμουνιστή. Αρκετά κάποιοι κύριοι πουλώντας εθνικοφροσύνη έκαναν καπιταλιστικές μπίζνες...Τέλος σε όλα αυτά


Πατριωτικό είναι ότι δυναμώνει την κοινωνία μας, ότι αναζωογονεί το Έθνος μας. τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Γιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου